Гимназисти от Езиковата в Кърджали с английски дипломи

Абитуриентката Лейла Раиф  получи сертификат ниво – С2 за владеене на английски език, а шестнадесет гимназисти се сдобиха с езикови сертификати, отварящи им вратите към университетите в страната и по света

На 29 септември се състоя официалната церемония, на която бяха връчени  Кеймбридж езикови сертификати на учениците от Езиковата гимназия „Христо Ботев”- град Кърджали. Гост беше г-жа Йоана Ташева – Старши експерт по чужди езици в РУО – Кърджали. Тя поздрави ботевци за постигнатия успех и  прочете поздравителен адрес от името на началника на РУО – Кърджали госпожа Ангелина Костова. На тържеството присъстваха учители и възпитаници на Гимназията.

Директорът на Езиковата гимназия госпожа Даниела Павлова, поздрави знаещите и можещи ботевци, които за пореден път доказват, че с труд и постоянство  постигат високи резултати в чуждоезиковото обучение. Тя припомни на присъстващите историята за създаването на първия изпитен център на територията на област Кърджали по английски език в ЕГ „Христо Ботев” и направи равносметка за постигнатото до момента. 

Тази година 17 ученици  получиха Кеймбридж  сертификати за нива В2 и С1 по английски език, а един ученик  завоюва най-високото ниво – С2. Всички сертифицирани млади езиковеди получиха и статуетки. Адмирации за положения труд през годините на чуждоезиково обучение в Гимназията- атестат за високия професионализъм на учителите по английски език, които през годините доказват, че са най-добрите специалисти в област Кърджали. Дипломите за владеене на чужди езици отварят врати, градят мостове, прекрачват граници и правят нашите младежи и девойки успешни хора както в страната, така и в чужбина.

Постоянен линк към тази тема: https://botev-kardzhali.com/%d0%b3%d0%b8%d0%bc%d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%b0/