Да живее заразното добро!

При изключителна организация и вълна на съпричастност, учениците от осми до дванайсети клас подготвиха безброй домашни кулинарни изкушения, с продажбата на които искат да подпомогнат кампанията за събиране на средства така необходими за лечението на тринайсетгодишната Габи.

Трогателен е онзи момент, в който виждаш как хората се обединяват  в кауза, посветена на доброто и е в името на живота. Дни преди благотворителния концерт, посветен на Габи, организиран по инициатива на областния управител Даниел Делчев, ученици от ЕГ „Христо Ботев“ организираха тридневен базар в помощ на Габи, която се нуждае от скъпоструващо лечение.

Във вълната надобротворството се включиха  родители и учители, следвайки  примера на съпричастност на младежите с приготвянето на изделия за благотворителния базар,а на 28 октомври във фоайето на ТМЦ „Димитър Димов“ също ще има базар, където училищата от град Кърджали ще продължат да подкрепят инициативата в помощ на Габи.

Постоянен линк към тази тема: https://botev-kardzhali.com/%d0%b4%d0%b0-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%be/