Изявени ученици и учители от Езиковата на тържествен коктейл

Петима педагози – пример за всеотдайност, професионализъм и неизчерпаема творческа енергия, бяха наградени със специален приз.

Многобройни и разнообразни са изявите на ботевци в различни предметни области на национално и международно ниво и през тази учебна година. Със своите заслужени успехи те допринасят за издигане авторитета на Гимназията и доказват, че има истински последователи на Гения, които смело вървят по пътя на познанието и пазят жив Ботевия дух. Техните постижения са признание и за екипа на ЕГ „Христо Ботев“ за професионализма и всеотдайността, с които развиват талантите им.

На 28.06.2024 г. се състоя тържествен коктейл, на който бяха връчени грамоти на 105 възпитаници на Гимназията и 30 преподаватели. Петима педагози получиха специални отличия за цялостен принос и постигнати високи резултати в учебно-възпитателната дейност през годините. Емилия Владева, Магдалина Маринова-Чурчулиева, Нели Яръмбойкова, Катя Славова и Таня Маровска са преподавателите, които с постиженията на учениците си утвърждават за пореден път авторитета на Гимназията и се превръщат в пример за висок професионализъм и неизчерпаема творческа енергия.

Началото на тържеството бе поставено от живата емблема на Гимназията – фанфарния оркестър с ръководител госпожа Мария Митрева.

След приветствие от госпожа Даниела Павлова – директор на ЕГ „Христо Ботев“, бяха връчени наградите на „Звездния отбор“ на училището – 20 ученици, отбелязали изключителни успехи през годината и покорили олимпийските върхове на международните и националните кръгове по различните учебни предмети, извоювали призови места на конкурси и състезания в страната и чужбина. Всички изявени ученици получиха грамота за високи постижения и издигане престижа на Гимназията и лента „Изявен ученик“, а родителите – благодарствено писмо от ръководството и учителския колектив.

Ръководството на Гимназията пожелава на всички отличени ученици да бъдат все така борбени и упорити в реализирането на мечтите си, както Ботев е следвал идеалите си! Изразява своята благодарност и към учителите, доказали за пореден път своите професионални умения!

ГАЛЕРИЯ

Постоянен линк към тази тема: https://botev-kardzhali.com/%d0%b8%d0%b7%d1%8f%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d0%b8-%d1%83%d1%87%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82/